دبیرکل جدید اتحادیه عرب تعیین شد / نبیل فهمی کیست؟ چه کسی نخست وزیر بعدی بریتانیا است؟ ماجرای ورود بازرسان آژانس به ایران چیست؟ منبع آگاه: صرف شدن پول‌های بلوکه شده برای خرید غلات واقعیت ندارد ادعای ترامپ: ایران با بازرسی‌های هسته‌ای موافقت خواهد کرد پاکستان: توافق ایران و آمریکا، به معنای پایان سیاسی نتانیاهو است وزارت خارجه آمریکا: روبیو فردا راهی خاورمیانه می‌شود نیویورک تایمز: ترامپ خواستار تسلیم ایران برای پایان جنگ بود؛ اما آمریکا بود که تسلیم شد فوری / معافیت ۶۰ روزه تحریم‌های نفتی ایران صادر شد / وزارت خزانه‌داری آمریکا از اسقاط تحریم صادرات نفت و فرآورده‌های پتروشیمی ایران خبر داد قاآنی به سربازان اسرائیل: اگر با پای خود از جنوب لبنان خارج نشوید، حماسه سال ۲۰۰۰ تکرار خواهد شد نتانیاهو: ایران نباید به سلاح هسته‌ای دست یابد الجولانی: اظهارات ترامپ به اشتباه به معنای حمله قریب‌الوقوع سوریه به لبنان تفسیر شد سی‌ان‌ان به نقل از منبع ایرانی: مذاکرات ایران و آمریکا پس از تهدید‌های ترامپ، متوقف شده، اما به پایان نرسیده شبکه کان اسرائیل: ارتش اسرائیل شروع به کاهش نیرو‌های خود در جنوب لبنان کرده / دولت ترامپ از اسرائیل خواسته است که عقب‌نشینی جزئی از جنوب لبنان انجام دهد المیادین: هیئت ایرانی تا زمانی که ترامپ عذرخواهی نکند و نیرو‌های اسرائیلی از جنوب لبنان خارج نشوند، به مذاکرات باز نخواهد گشت قالیباف در واکنش به ادعا‌های ترامپ: ما تهدید‌های آمریکایی‌ها را به جایی حساب نمی‌کنیم / بهتر است مراقب اظهارنظر‌های خود باشند، نیرو‌های مسلح ما آماده‌اند تا به نحوی دیگر پاسخشان را بدهند

رئیس‌جمهور اوکراین: برای محل رمزگشایی جعبه سیاه هواپیما، در حال تصمیم‌گیری با ایران هستیم

رئیس‌جمهور اوکراین: برای محل رمزگشایی جعبه سیاه هواپیما، در حال تصمیم‌گیری با ایران هستیم رئیس‌جمهور اوکراین: برای محل رمزگشایی جعبه‌ سیاه، در حال تصمیم‌گیری با ایران هستیمرئیس‌جمهور اوکراین گفت که در حال تصمیم‌گیری با ایران برای محل رمزگشایی جعبه‌های سیاه هواپیمای اوکراینی است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۱ - ۲۶ بهمن ۱۳۹۸ - 2020 February 15
کد خبر: ۳۶۰۶۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ وادیم پریستایکو رئیس جمهور اوکراین در حاشیه کنفرانس امنیتی مونیخ در جمع خبرنگاران درباره رمزگشایی اطلاعات جعبه سیاه هواپیمای اوکراینی که مدتی پیش طی حادثه‌ای به طور غیرعمد مورد هدف قرار گرفت، گفت: ما در حال حاضر با ایرانی‌ها در حال تصمیم‌گیری بر سر این هستیم که در چه محل به خصوصی و با کمک کدام یک از شرکایمان این کار انجام شود. می‌دانید که فرانسه به عنوان محلی پیشنهادی مطرح است.

 

او در ادامه گفت: تجهیزات[لازم برای این کار] بسیار پیچیده بوده و انتقالشان سخت است. بنابراین، ما باید به دیدگاهی مشترک درباره زمان انجام شدن آن برسیم. از آن‌جا که این موضوع حساسی است، ما می‌خواهیم فرصتی به ایران بدهیم که بداند چطور می‌خواهد شفافیت کامل این روند را تامین کند.

 

بر اساس این گزارش، اظهارات رئیس جمهور اوکراین در حالی مطرح می‌شود که محمدجواد ظریف، وزیر امور خارجه کشورمان به تازگی در گفت‌وگو با شکبه ان.بی.سی درباره جعبه‌های سیاه هواپیمای اوکراینی با تاکید بر این که ایران بیش از هر کسی خواهان دست‌یابی به اطلاعات درون این جعبه‌هاست، گفت: ‌ایران قادر به بارگذاری اطلاعات جعبه‌های سیاه هواپیمای اوکراینی نیست و با [این وجود]، تهران جعبه سیاه را به دولت‌های خارجی تحویل نخواهد داد.

 

وزیر امور خارجه کشورمان در ادامه اظهار کرد که طبق قانون هوانوردی بین‌المللی، ایران حق این را داشت که هدایت تحقیق درباره ساقط شدن هواپیما را بر عهده بگیرد، اما ایران به نرم‌افزارها و تجهیزات به خصوصی از آمریکا یا دیگر کشورهای غربی احتیاج دارد تا بتواند اطلاعات درون جعبه سیاه را رمز گشایی کند.

 

رئیس دستگاه دیپلماسی ایران همچنین گفت: ما درخواست کمک کردیم، چرا آمریکا به ما کمک نکرده است؟ این یک مسئله بشر دوستانه است. چرا به ما نرم‌افزار ندادند؟ چرا تجهیزات لازم را به ما ندادند؟

 

او در پاسخ به این سوال که آیا هم‌اکنون کسی در حال تلاش برای رمزگشایی آن نیست، گفت: نه. ما بدون حضور تمامی طرف‌های درگیر در این مسئله، به جعبه‌های سیاه دست نخواهیم زد.

 

منبع: عصر ایران

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار